Sir John, @sjblife

Oh, știi, doar o zi la birou făcând machiajul lui Beyonce … Da. Bey apare pe Sir John’s (acesta este numele lui autentic) Instagram hrănește tot timpul, cum nu este nimic, ca și modelele Jourdan Dunn, Joan Smalls (acel contur tho!), Precum și Chrissy Teigen.

Kate Lee, @kateleemikeup

Mai întâi de toate, articole de casă feline de feline de damă cum ar fi “fericit este casa cu cel puțin o pisică” (de la un proverb italian), precum și “cea mai mică felină este o capodoperă” (de Leonardo da Vinci).

PUBLICITATE

Atât de adevărat.

În al doilea rând, covorul ei roșu arată, ca și cele pe care le face pentru Chanel pe Keira Knightly, trebuie să moară. Elegant, precum și niciodată suprasolicitat.

Ea, de asemenea, se pare că ar fi distractiv să stea cu (vezi: Publish, precum și acest lucru).

Victor Cembellin, @victorcembellin

M-am supărat pe Victor! Este un artist de machiaj Senior Mac pentru America de Nord, precum și unul dintre cei mai buni oameni pe care îi vei întâlni vreodată. Sunt în mod obișnuit plutind de machiajul său, ca atunci când această fotografie mi-a apărut pe hrana mea? Repere ca WHO!

Instagramul său este un amestec de actualizări în spatele scenelor, machiaj superb (desigur), precum și călătorii, toate condimentate cu Silliness, precum și distracție.

Linda Hallberg, @lindahallbergs

Linda este un artist de machiaj suedez cu sensibilități grunge-glam, care arată experimental fantastic așa.

Îmi place ceea ce face cu linerul, aspectele grafice, precum și formele.

Um … și ea are de asemenea două pisici fermecătoare pe nume Taro, precum și Lusse.

Melissa Shiffer, @melissashiffer

Atât de distractiv! În ultimul timp Melissa, care este un artist de machiaj Mac, precum și formator, a publicat aceste mici lecții de istorie Mac despre familia de școală veche, cum ar fi Lipglass (din cele cinci păcate ale lui Lipglass din 1998), precum și smolder.

Vreau să spun, poți imagina o lume Mac fără Smolder?

PUBLICITATE

Eu doar. Nu poate.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.