iubind această fundație de către estée lauder
Estée Lauder Double Wear Light ($ 42) este legit, precum și am înțeles acest lucru de la data prânzului meu fierbinte astăzi cu Connor, precum și EL Hub (Tabs ar fi venit, de asemenea, totuși a fost rezervat … Boo!).

A fost înghețat aici astăzi, așa că am primit ramen …

PUBLICITATE

Oricare … Nu am purtat foarte mult de machiajul săptămâna trecută, precum și eu eram în starea de spirit pentru ceva – ceva astăzi, așa că în timp ce mă uitam în jurul valorii de motivație în această dimineață, am descoperit această simplă fishadow de bronz Un artist Mac pe care tocmai l-am descoperit pe Instagram.

E atât de drăguță! Numele ei este Pelin Tutgun, precum și ea din Turcia. A publicat un videoclip care utilizează unul dintre ochii mei preferați vreodată, Bronz (dacă nu o aveți încă, este uimitor), o linie neagră, precum și o rimel.

Si asta e!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Îmi place rezultatul final, precum și planul de a face acest lucru din nou în curând. Este cam glam, cu toate acestea nu excesiv de glam, precum și mai bun, este simplu.

Machiajul nu trebuie să fie o provocare tot timpul, știți? Adică, este distractiv să te ridici acolo cu orice, precum și zona de bucătărie se scufundă la fiecare când, într-o vreme, totuși eu sunt ceva care trebuie spus pentru o ieșire ușoară.

Sunt un NC42 în Mac, precum și o umbră de uzură 4.0, cu toate acestea pe măsură ce intrăm în vară, precum și eu iau un branț, voi trece la 4.5, care este mai întunecat.

Ceea ce vreau să vorbesc cu adevărat despre acum este baza pe care o port! E un nou … Ei bine, nou pentru mine. Face parte din linia pe termen lung de la Estée Lauder numită lumină dublă uzură, precum și este atât de bine.

Nu sunt sigur exact cum să o clasificăm … este destul de curgă, așa că se simte confortabil, precum și lumină ca un hidratant colorat sau crema BB / CC, totuși este extrem de pigmentat, precum și are un finisaj mat mat extrem de lustruit.

Iată lumina dublă de uzură în 4,0 în lumină naturală.
Pe site-ul Estée Lauder, ei explică-o ca o bază pentru acoperire cu o suprafață totală, cu toate acestea, aș fi definit-o ca fiind un ideal mediu drept din poartă. Numai cerința de a utiliza un pic pentru o protecție suficientă chiar și pentru a-mi scoate totuși tonul pielii să-l păstreze natural.

Abia a trebuit să folosesc niciun tip de astăzi – doar câteva picături de pe ambele părți asupra înțelegerii mele – pentru a ascunde zonele roșii de pe obraji, precum și de a-mi ascunde parțial pistrui.

Încă mai văd câțiva dintre ei … Deci, aceasta nu este o acoperire completă, totuși cred că dacă aș vrea să merg atât de departe, asta ar fi trebuit să mă aducă acolo.

Și chiar aici este cu blițul.
Cea mai bună parte este exact cum se simte lumina – ca nu folosesc nici un tip de machiaj de bază. Pe lângă faptul că este extrem de simplu de utilizat. doar amestecați cu degetele. De asemenea, este disponibil într-o mizerie de nuanțe, precum și într-o linie pe termen lung, așa că nu merge nicăieri.

Serios, deci legit! Fă-ți o favoare, precum și încercați dacă nu ați făcut-o deja.

PUBLICITATE

Oh, da, încă un lucru – dacă te întrebi despre buză, nu pot să vorbesc oficial despre asta … dar vine luna viitoare. Multe mai multe Deet în curând!

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.