CH-CH-modificări

Deseori (tradus = tot timpul) Descoperiți-vă că mergeți la camera de duș cu ușa deschisă, precum și nu aveți absolut nici o îndoială despre atenționarea în fața oricărui individ.

Puteți aduce trei conversații simultane în timp ce spălați felurile de mâncare, făcând cina, precum și planificarea în următorii câțiva pași pe planul dvs. de dominație / dominație mondială.

Voi alunecați într-un pui de felin în timpul fiecărei imagini de mișcare pe care o faceți, chiar și pe cei cu tinerii (sau copii). Nici măcar nu contează dacă este cea mai stresantă, fie imaginea de mișcare intensă, fie făcută vreodată. Dacă sunteți într-un spațiu întunecat în mijlocul zilei, veți adormi toamna.

Descoperiți pentru a accepta că, pe orice tip de zi furnizată, precum și la orice tip de timp furnizat, sunteți garantat că aveți o combinație de crusta uscată pe hainele dvs. compuse din bucăți de snot, alimente sau alte funcții corporale.

Vorbind de funcții corporale, nu mai ești îmbrăcat de ei. Pe lângă da, vorbesc despre numărul doi. ? Unul încetează să fii dezgustat de el după ce un copil merge cu “Poopul este atât de distractiv pentru a juca!” Faza, sau după ora UMNSTETH, trebuie să salvezi o jucărie care a scăzut cu bucurie într-o toaletă umplută (și este întotdeauna plină de tururi când se întâmplă acest lucru).

Începeți să vă separați toate jambierele negre (pentru că, la un moment dat, au ajuns să fie conectați chirurgical la jumătatea dvs. inferioară) în clasificări pentru “jambierele publice”, precum și “jambiere private”.

Recunoașteți că, în câteva zile, pieptănând părul dvs., precum și (poate) punerea pe un sutien sunt cele mai bune lucruri pe care le veți face, precum și înțelegeți ce? Ești absolut bine cu asta.

Voi 100% înțelegeți-vă Haunted arată că veți vedea pe fețele părinților cu nou-născuți atunci când le vedeți că se mișcă încet, zombie, în timp ce își împing căruțele în jurul țintei.

Vorbind de țintă, într-o zi, descoperiți-vă cu ușurință în secțiunea scutec, încercând să rețineți ultima dată când ați obținut o cutie de scutece, precum și întrebându-vă dacă ați înțeles atunci că ar fi ultima oară.

Vă gândiți serios să contribuiți la kickstarter, unde cineva încearcă să inventeze o mașină de timp, doar ca să vă puteți întoarce în timp pentru a vă ține un mic corp de copil mic unul mult mai mult timp.

Imediat răspundeți fie cu “da” sau “Întreabă-l pe tatăl” ori de câte ori auziți un copil spunând, “mama” sau “mama”, precum și serios, jumătate din timp nu este nici copilul tău.

Veniți să vă așteptați ca fiecare conul de înghețată sau bucata de ciocolată sau cookie să fie împărtășită, atât de des (din nou, tot timpul), vă ascundeți în spații atunci când doriți un minunat tratați totul.

Te gândești la el un succes personal atunci când toată lumea (inclusiv tine) este scăldată, precum și în pijamalele lor cu 7 p.m.

OK, 6:30. ?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

PUBLICITATE