Darlings meu,

Un Paște foarte fericit pentru tine. Fie ca tuma ta să fie umplută cu sos, coșul tău să fie umplut cu tratamente și inima ta să fie plină de dragoste.

PUBLICITATE

Astăzi este o zi specială pentru reflecție, reînnoire și speranță, iar speranța mea pentru tine este că aveți o primăvară bucuroasă și prosperă.

Începutul primăverii este un moment de purr-fect pentru a reflecta asupra anului până acum și pentru a privi înainte. Ce a făcut bine pentru mine? Ce ar fi putut merge mai bine? Am fost la fel de dominantă în mod profesionist în exploatările mele de modelare a pisicilor, deoarece trebuie să fiu să rămân pe partea de sus a Turnului Cat Modeling Kitty sau există loc pentru îmbunătățire?

Iată cinci lucruri pe care le puteți face acum pentru a începe primăvara pe laba dreaptă.

1. Bucurați-vă de o zi spa

Sunt un credincios ferm în tratarea într-o zi de răsfățare cel puțin o dată în cartierul Purr.

2. Voluntar pentru o cauză bună

Este important să renunțați înapoi, iar în acest an vă voi oferi voluntar timpul și dând în mod grațios moda impecabilă și sfatul de frumusețe pentru cumpărătorii ca un stilist personal la Nordstrom. Apelați acum pentru rezervări.

3. Obțineți ceva pentru cineva special în viața voastră

După un început stâncos, noul angajat și cu mine suntem de-a lungul înotului. Ea este o iubită, deși tehnica ei de pescuit încă mai lasă mult de dorit.

Ca un semn al aprecierii mele, i-am luat această rochie de Paști galbenă.

4. Citiți o carte de inspirație

Refaceți rezervorul dvs. de energie pozitivă în paginile unei cărți inspirate.

5. Listați obiectivele de primăvară

PUBLICITATE

Anul a început doar, astfel încât să vă stabiliți atracțiile la măreție!

Paste Fericit,

Tab-uri.