, veți mirosi ca lavandă, mentă și flori tropicale de la cap până la picioare.
Există atât de multe motive redolente pentru a rătăci în Aveda, cum ar fi ceaiurile …

Oh Doamne! – De fiecare dată când merg acolo și cineva ca: “Vrei să-ți pasă de ceai?” Sunt ca și Billy, copilul cu cât de repede am avut biciuri pentru acea ceașcă. Dumnezeule!

PUBLICITATE

Dar unul dintre cele mai bune motive pentru a verifica Aveda este linia lor de șampură. Dacă vă place lavanda, menta și, în esență, orice miroase pe bază de plante și pământești, cred că o veți iubi. Știu că fac.

Este o linie de șampon, balsam, loțiune de corp, ulei de corp și au, de asemenea, o ceață de corp acum, toate în același miros, care este o poțiune de 25 de esente pură de plante și flori pentru a vă calma simțurile.

Cele mai puternice note pentru mine sunt lavandă, mentă și ylang-ylang, care este o floare albă, tropicală din Filipine (Woo!), Și miroase atât de confortabili, calmați și răpiți împreună.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Acesta este un timp minunat al anului pentru el. Îmi place.

Îmi place foarte mult acest ulei de corp real pentru picioarele uber-uscate.
Șamponul și balsamul de șampurare (câte 14 $ pentru 8,5-oz de dimensiuni decente sunt lucrurile mele preferate în linie. Le folosesc o dată la fiecare săptămână ca un set clarificator pentru rădăcinile mele și firele mele pentru că sunt complet – cum ar fi, nu glumesc – ia-mi părul curat.

Ingrediente de șampon:

Extract apos (apa \ aqua \ eau) \ extras de extract de apos: extract de lavanda angustifolia, suc de frunze aloe barbadensis, extract de frunze Rosmarinus officinalis (rozmarin), laurii sulfat de amoniu, laauret disodic, lauramidopropil betaine, cocamida PEG-6, dimeticonă PEG-7 ISOSTEARAT, BABASUAMIDOPIL betaine, hidroxipropiltrimoniu Proteina de grâu hidrolizat, proteina nucleului hidrolizat, aminoacizi de grâu, PERSEA GRATUISIMA (AVOCADO) Ulei, glicerină, tocoferil acetat, palmitatul ascorbyl, clorură de hidroxipropiltrimoniu PEG-30, ulei de ricin PEG-30, polquaternium-7 , Sulfat de sodiu, parfum (parfum), geraniol, lalilool, citronell, limonen, clorură de sodiu, polisorbat 80, gluconat de sodiu, maltodextrină, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, fenoxietanol, annatto (CI 75120)

Ingrediente de condiționare:

Extract apos (apa \ aqua \ eau) \ extras de extract de frunze Aquax: Mentha piperita (menta), extract de frunze Rosmarinus officinalis (rozmarin), extract de flori (lavandă), alcool cetilic, stearat de gliceril, clorură de stearalconiu, proteina piuliței hidrolizate , Hidroxipropiltrimoniu grâu hidrolizat, aminoacizi de grâu, proteină de grâu hidrolizat Pg-propil silenettriol, panthenol, clorură de cetrimoniu, clorură de disteildimoniu, stearat PEG-100, polquaterice-4, gluconat de sodiu, parfum (parf), geraniol, lalilool, benzoat benzil, Citronellol, Limonen, acid citric, fenoxietanol

Dacă îmi simt părul începând să se cântărească din zonele de protecție și produse grele, am șampon și condiție cu șampura și scalpul meu și părul se simt complet curat și reîmprospătați după aceea, și am un volum de zile. Nu vă va cântări părul în jos.

Nu pot să le folosesc tot timpul pentru că pot fi o uscare puțin, în funcție de cât de mult umidifică părul vostru (mîrtieră mult lot), dar dacă căutați ocazional Deep Cleanse, acest combo îndepărtează ușor toate nivelurile de acumulare.

Cred că ar funcționa bine dacă aveți părul fin.

De asemenea, folosesc și iubesc uleiul de compoziție, care este de 30 USD pentru un 1.7-oz. sticla. Puteți să-l utilizați pe scalpul, părul, în baie și direct pe piele.

Este grozav ca un ulei de corp pe pielea umedă și hidratand suficient pentru a face față picioarelor uscate de sezon de iarnă (este foarte mult ca Uleiul Tonic Clarins în acest fel).

Este Le, dar încă o puteți găsi în magazine.

PUBLICITATE

Uneori după uleiul mi-am pulverizat pielea cu ceață de parfumuri de șampură (30 $ pentru 3.4-oz.), Care este ediție limitată și vândut online, dar ați putea fi în stare să o găsiți în magazine. Este o ceață de corp ușor în mirosul de șampur cu o doză ușoară de umiditate.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.