paletele mici de deplasare Maybelline City, 9.99 dolari fiecare
Cred că s-ar putea să fi descoperit un hack de ambalare a farmecului care se schimbă în viața de viață în această dimineață.

Și aici este: În loc să aducem cea mai importantă pungă de machiaj pe care o dețin (ceea ce fac de obicei, surpriză mare!), Voi aduce unul mic și îmi permite doar ceea ce se va potrivi în ea în călătorie.

PUBLICITATE

: O.

Da, știu că este căpitanul evident, dar mă auzi.

Șase din cele șapte palete mici ale orașului Maybelline
În mod evident, cineva afară a dat seama acest lucru înainte, dar nu mi-a apărut niciodată. Serios, omg! Strângeți sacul, Karen!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Graffiti pop în palma mâinii mele

Aici se află aceste palete mici noi Maybelline, intră în imagine?

Nu sunt drăguți? Veți primi șase prafuri de pudră într-o singură paletă care se potrivește în palma mâinii tale.

Există șapte versiuni disponibile, iar aici sunt șase. Sunt doar 9,99 dolari fiecare, ceea ce este o afacere destul de mare.

Din partea de sus: răsăritul brunch neutral, pista de beton, răsărit de soare, graffiti pop, bronzuri pe acoperiș și junglă urbană
Purtând paleta de răsărit din centrul orașului în ochii mei … (vă rugăm să scuzați pijama și urechile de pisici. A fost doar o privire de 10 minute pe care am făcut-o pentru a merge pe o alergare Starbucks.)
Fiecare paletă are un combo de finisaje de strălucire (îmi pare rău, iubitorii mați!), Așa că vorbim de înghețuri, sclipici și satini. Texturile sunt atât de moi încât sunt practic cremoase și sunt destul de pigmentate.

Când lucrați cu glituri și înghețuri, trebuie să fiți pregătiți să vă ocupați de o cădere, dar în ansamblu, acestea sunt umbre de înaltă calitate și o afacere, iar căderea nu este rea.

Și sperăm că acest lucru nu vă se întâmplă niciodată într-o călătorie (sau pentru mine!), Dar dacă sacul de machiaj se pierde vreodată în tranzit, nu va costa prea mult pentru a înlocui un mini de oraș.

Doar spun … …

Maybelline City Palete mici Ingrediente
Triglicerida caprilică / caprică, nylon-12, bis-digliceril poliatateladate-2, dimeticonă, talc, diizostearil malat, nitrură de bor, silice, stearat de magneziu, borosilicat din aluminiu de calciu, crosimiler dimeticon / vinil dimeticon, alcool izostearil, borosilicat de sodiu calciu, alumină, Caprylil glicol, etilhexilglicerină, acid sorbic, lichid de parafină / ulei mineral / huil minerale, dehidroacetat de sodiu, microcristalina / ceară microcristalină / microcristalină microcristalină, parafină, izostearat de sorbitan, acetat de tocopheryl, oxid de staniu / pulbere de mătase / POUDRE DE SOIE, Tocoferol. Poate conține: Mica, Ci 77491, CI 77492, CI 77499 / CI 77891 / Dioxid de titan, Ci 77007 / Ultramarines, Ci 77742 / Violet Mangan, CI 19140 / Galben 5 Lake, Ci 42090 / Blue 1 Lacul, Ci 77510 / Ferocyanide ferice, CI 75470 / Carmine

PUBLICITATE

Cald-toned de răsărit de soare este unul preferat. Are trei satini (un os, bej și un maro închis) și trei înghețuri (un roz deschis, șampanie și un coral). Satinurile sunt cele mai apropiate lucruri din aceste palete la Mattes, iar maro și bejul sunt fantastice utile pentru trecerea scorpilor în crestere.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.