Câteva weekend în urmă mi-am colorat părul pentru prima dată în … i dunno? zece ani?

A trecut ceva timp.

PUBLICITATE

Pentru înregistrare, nu este încă multe mele preferate? Activitate și nu este de la distanță ca și cum ar fi să mergem la salon și încă mai dezactivează (chiar a primit niște șuruburi de vopsea pe unul din zidurile de toaletă și, bineînțeles, a colorat, Yaaaay), dar am fost Căutarea unor modalități de a salva puțini bani și făcând culoarea mea la domiciliu din nou a fost o alegere aparentă.

În coloana Beneficii, nu trebuie să fac o întâlnire nimănui, deoarece o pot face ori de câte ori vreau?, Care este un plus imens, substanțial plus. Îmi place faptul că o pot face când Connor a luat un pui de somn și doar să fie terminat cu ea.

De asemenea, rutina culorilor mele cel mai bine acum nu este implicată în mod special, așa că cred că ar trebui să fie ușor de gestionat. Folosesc o culoare demni-permanentă, care se estompează treptat, așa că mă simt ca și cum ar fi mai puține șanse să mă mutat lucrurile și să termin cu păr portocaliu dungi timp de trei luni. Într-adevăr încerc doar să-mi acoperim Grays și am lipit destul de aproape de culoarea mea naturală a părului, deci nimic prea mare.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Acum, dacă încercam să-mi ușurez părul sau să fac niște lucruri uimitoare sau un efect vag, atunci nici măcar nu aș încerca o rută DIY fără a face mult mai multă cercetare și planificare, pentru că văd ceva de genul ăsta Foarte, foarte greșit. LAUGH OUT LOUD.

Cu toate acestea, culoarea sa dovedit a fi ok – un pic mai întunecat decât am obișnuit, dar știi, funcționează deocamdată. O voi face pentru o vreme și văd cum mă simt în șase luni.

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? Care a fost multă aventură recentă de farmec DIY și cum sa dovedit?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.