Vă mulțumim la bunătatea pentru pălării pe zilele de păr nebun!
Chiar dacă coama mea este în prezent sub control moderat, precum și chiar dacă sunt destul de fericit cu mine “acum, o să lucrez sub presupunerea că vor mai fi zile când va merge nebun … pentru că părul radic zilele sunt inevitabile. La fel de bine, chiar dacă sunt destul de material cu cotiful meu astăzi, încă mai am pisorul meu de păr personal peeves.

În nici o comandă specifică …

PUBLICITATE

Am un vârf de văduvă, precum și nu am gestiona peste firele de păr pentru copii. Absolut nici unul! Ei fac ceea ce doresc, ori de câte ori doresc, precum și ei pot să-i pun doar să se supună voinței mele dacă folosesc o perie rotundă, un uscător de păr, un grăsime cotă, precum și o mare parte din produsele de styling.

Este de lucru, precum și chiar și atunci când mă duc cu efortul de a le îmblânzi, acei fire de sufocare încă sfârșesc lipind în orice fel.

Deci, am părul ondulat, precum și modelul curl este mai strict pe partea mea dreaptă decât în ​​stânga mea … pe mai mult de un eveniment când oamenii noi mi-au tăiat părul, am ajuns cu un Lopsided ” A apărut ca și cum aș încerca să fac un stil mare de sare “n ‘pepa de la anii ’80, cu toate acestea nu a eșuat în mod mizerabil.

Suspin!

Bangii de pe partea stângă a capului meu se potrivesc întotdeauna, precum și nu minți mai degrabă chiar pe cont propriu, așa că trebuie să utilizez mereu un stil de cald pentru a le face în toamnă metoda pe care o vreau.

“Tis enervant.

Mătreaţă…

Este enervant, precum și nu este drăguț, totuși o primesc ocazional. (Este cel mai rău atunci când anotimpurile se schimbă, precum și scalpul meu merge nuci.)

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? Aveți vreun tip de PET PET PET PET?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.