Bună ziua, Lovelies
Prietenii mei, trăim într-o epocă de culori nebune.

Da este adevarat. precum și îmi place nebunia! –
verdele, blues, precum și alte purpuri din lume. Este mințile de deschidere – boom! – La fel de mult, precum și mult mai mulți mavăni de machiaj crezând despre farmec în moduri neconvenționale.

PUBLICITATE

Totuși, în unele cazuri, primesc un hankering pentru un frumos roz frumos sau coral ca cele din noua linie de buze lichide noi Pixi Mattelast. Sunt 14 dolari fiecare, precum și oferite acum.

Toate cele cinci sunt fabulate fabulos, precum și relativ confortabil pentru un ruj lichid.

Mattelastele Pixi au o consistență subțire, apoasă, similară pigmenților de buze PowerMatte (care sunt cele mai bune rujuri lichide disponibile cel mai bine IMO), deci aveți doar cerințe câteva picături pentru acoperire completă. Atâta timp cât sunteți precauți să aplicați cea mai mică cantitate, ei nu se simt sufocați sau grei, fie că multe alte rujuri lichide se simt.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Formula neschimbată și nefavorabilă este, de asemenea, simplu să se aplice rapid, ceea ce este fortuit în această situație, deoarece, wow! – Acestea se usucă în mai puțin de un minut.

Încă aleg Nars Powrmattes, deși, deși mattelasturile Pixi se simt relativ ușoare pe buzele mele, narele Powrmattes se simt chiar mai ușoare, precum și sunt mult mai hidratare.

În ciuda faptului că a fost un pic de uscare, mattelastele sunt încă destul de bune, precum și cheltuiele cu 12 dolari mai puțin decât versiunea NARS.

Pastel Petal.
Matte bej

Au Naturelle.
Într-adevăr a crescut
Seara Rose
Vorbind de culori nebune …

Îmi place să văd videoclipuri muzicale pe YouTube în timp ce alerg pe banda de alergare, precum și în timpul unui de patru miler de patru miler de ieri, am ajuns la întâmplare Vizualizarea videoclipului fără scrubs de TLC.

Amintiți-vă acest lucru? Este fie 1999 sau 2000.

N-am văzut-o cu ani înainte de ieri, precum și mi sa întâmplat, în timp ce nu se adverse, că machiajul în el este cu adevărat înainte de gândire. Există niște culori nebunești de buzunare! Blues, verde, negru … culorile de machiaj pe care le vedeți astăzi mergând pe stradă într-o marți, dar nu au fost acel tipic atunci.

Există, de asemenea, unele sprâncene demn de valoare, precum și crestături tăiate.

PUBLICITATE

Vreau să înțeleg cine a făcut machiajul pentru acest videoclip, deoarece a fost metodă înaintea timpului său.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.