, cel mai probabil ați înțeles deja acest lucru … dar Internetul? Tipul de remarcabil Uneori!

Vreau să spun că nu numai că puteți cumpăra pantofi cu apăsarea câtorva butoane, precum și să le oferiți de la nenumărate kilometri distanță (miracole de pantofi), totuși puteți satisface, precum și să înțelegeți oamenii din întreaga lume.

PUBLICITATE

Astăzi am o viață adevărată mulțumită Steph, care trăiește în întregime în toată țara, totuși pentru că va fi în acest fel, am făcut o dată să se conecteze.

Steph, precum și am discutat pe Internet în comentariile de aici pe blog, precum și Instagram off, precum și cel puțin cinci sau șase ani, precum și am primit în sfârșit posibilitatea de a ieși cu ea în persoană astăzi.

PUBLICITATE

Bună, Steph!

Am mers în jurul lui Sausalito, ceea ce este un oraș adorabil pe partea de nord a Podului de Intrarea de Aur, precum și a făcut unele obiective turistice, precum și cumpărarea de fereastră la unul dintre magazinele mele preferate, Sausalito Ferry Co. Acestea oferă toate tipurile de jucării ciudate, precum și cărți de snarky, precum și magneți, precum și lucruri precum pisicile deeașie din acea imagine din partea de sus.

A fost o zi atât de bună! Pe lângă faptul că a fost o bucurie autentică, în cele din urmă satisfăcătoare în persoana actuală, Steph.