MEOW-ZA! Sper că tu și a ta au o lovitură de purr-fecking înapoi. ?

S-ar putea să vă întrebați despre acel tigru roz și portocaliu fierbinte acolo. Ei bine, Connor mă întreabă să mă culce în cărțile ei de colorat cu ea, iar aceste animale radice doar continuă să apară …

PUBLICITATE

Făcând atât de multă colorare ca de târziu mi-a învățat câteva lucruri, cum ar fi 1) Îmi doresc ca tigrii roz roz și pinguinii curcubească să fie legitimi reale. 2) Nu mă bucur de colorarea cu El Hub, pentru că este prea mult de un realist cu alegerile sale de culoare. Îi place pietrele sale gri, murdărie maro și frunze verde, în timp ce aș prefera să am un ocean roz și un cer purpuriu. 3) că triceratopurile roz are nevoie într-adevăr nevoie de unele artă de unghii.

În această notă, recursul dvs. săptămânal lectură …

DE PARCA! Va fi un remake al lui Clueless, unul dintre fotografiile mele preferate de anii ’90 din toate timpurile și sunt, ca, absolut Buggin “.

Vorbind despre remake-urile filmului, noul Mary Poppins iese în curând, iar L’Oreal face un ruj pentru film.

Îmi dau seama că acest lucru va suna probabil ca sacrilege pentru Harry Potter super-fanii, dar niciodată nu am înțeles niciodată HP Hype. * ridică umeri * Dar Hei, dacă sunteți un fan și se întâmplă să fiți în Marea Britanie, cizmele lansează o nouă colecție de machiaj Harry Potter-tematică săptămâna viitoare!

Ar putea fi dezvoltat următorul dvs. parfum preferat de către un computer? IBM încearcă să transforme lumea parfumului cu susul în jos, folosind puterea inteligenței provocate de om pentru a face parfumuri. Tot ce trebuie să spun asta este: “Următorul oprire: Skynet”.

Discriminarea părului la locul de muncă este o problemă foarte reală.

Acesta este modul în care se face rujul lichid.

Aparent, dacă vă place pisicile, trebuie să citiți această carte.

Aceste poze NASA ale nebuloasei de labe a pisicii sunt? Meow-Tastic!

Două dintre favoritele mele Top straturi (Seche Vite și Smith & Cult deasupra tuturor) au făcut-o pe această listă de 9 cele mai bune haine de top polonez. Vedeți vreunul din favele dvs.?

Va trebui să-i dau lui Rainbow dinte poloneză un greu nu.

Pentru nerd-urile de fotografie: acest efect de splash învârtit arata ca distractiv!

Iartă-mă când îmi fac drumul printr-o fază de muzică de dans de 90 de ani.

Nu, serios, îmi pare rău.

Știi că o iubești!

Lecție super-utile pe teoria culorilor.

Încerc să-mi iau jocul de machiaj înapoi pe Blocare, iar aceste idei de ridicare a ochilor sunt foarte utile.

Aș putea să mănânc în întregime acest lucru.

PUBLICITATE

Aveți vreun eveniment de Halloween în acest weekend? Tocmai mi-am dat seama că nu mi-am scos încă costumul. Mă dress ca o fată de 50 de ani, în mare parte pentru că vreau să port liner înaricat, ha ha ha!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.