Vorbește cu MEH!
Aici este: Mi-a luat pentru totdeauna să-mi dau seama cum să pun ochii în creasta mea.

Știu! – Dar cred că este din cauza formei ochilor. Cresterea mea nu este foarte profundă, așa că a trebuit să experimentez foarte mult cu perii diferite și plasarea produselor pentru a veni cu ceva care nu arăta întotdeauna ciudat.

PUBLICITATE

Pe acea notă, trebuie să spun, noua perie Mac Oval 3 Masterclass a schimbat totul pentru mine când se referă la creșterea culorii.

Având în vedere că această excursie la magazinul Mac Pro săptămâna trecută, am fost rockin-o zilnic. Perieul nu este nimic scurt de ah-may-zing! Într-adevăr. Forma ovală se potrivește perfect în zona mea de creăre și plasează umbra exact unde trebuie să fie.

De asemenea, acesta lovește produsul Goldilocks, plasând doar cantitatea ideală de produs pe pielea mea. Obișnuiam să-mi petrec pentru totdeauna și o zi de construire a culorii în crestere, dar acum cu ovale 3 mă duce cam jumătate (deci, jumătate de pentru totdeauna?).

Pensulă mi-a schimbat cu adevărat viața de culoare crescută! Dacă nu ați încercat încă, dați-i o dată când vă opriți de un magazin Mac.

A’ight, pentru întrebarea de astăzi, ce tehnica de machiaj te lupți (sau te-ai luptat), care pare să fie ușor pentru toți ceilalți? Vă rugăm să partajați comentariile.

PUBLICITATE

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

P.S. Te-ai bucurat de vocea în acest sezon? Te-ai întâmplat să observe machiajul lui Tessanne Chin noaptea trecută? Nu a fost acel strălucitor de aur fumey ochi atât de frumos!?