regiunea Marin în casă!

Yay pentru golf! Acesta este ultimul din această serie cu produse de la, precum și în jurul motivelor mele stomping – zona San Francisco Bay.

“Fii relaxați”, spune.

Jeez, uleiul meu de corp este sooooo bossy?

PUBLICITATE

Când produsele corpului fac declarații declarative …
Okurrrr!

Râd ori de câte ori am bustat această sticlă de uleiuri necesare de ulei de corp în lavandă franceză, care este adesea, de când mă simt ca și cum mi-a oferit mult ca și cum mi-am spus să-l răcoreze, Karen.

Lucru amuzant este, după ce mă duc la fel de bine ca și picioarele mele, precum și membrele de la ideea la degetele de lagene cu acest ulei de corp de 15 dolari de lavandă, chiar mă simt extrem de relaxat. După ce am folosit-o, am adormit pe canapea la 8 (OK, 7:30!) Multe mai mult de câteva ori.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Pentru înregistrare, este mai degrabă hidratantă, totuși nu este grasă, precum și mirosul de lavandă nu este nepotrivit puternic.

EO Uleiurile necesare, precum și toată lumea pentru fiecare organism, marca lor de frate, se bazează chiar aici în gâtul meu din pădurea din zona de nord Bay, Județul Marin. Ambele aduc fiecare tip de produs de îngrijire a corpului pe care îl puteți imagina – Săpun de mână, sanitizator de mână, loțiune, spălare corporală, șampon, balsam, uleiuri corporale, deodorant, deferență de spălare, lucrări – precum și produsele lor sunt cruzime-free , făcute fără parfumuri sintetice, precum și accesibile. Un semnificativ 34-oz. Sticla de lotiune de corp 3-in-1 este de 11 USD! Sunt un fan imens al vaniliei de caise +, precum și a mirosurilor de menta citrice, care sunt de primăvară, precum și capse de vestiare ale mele.

Și ca o mașină de spălare a mâinilor avide (unele poate chiar telefonul să-mi spună obsesiv, totuși whatevs!), Sunt, de asemenea, un fan al săpunurilor de mână lichide. Marele oferte de bule, cu toate acestea, săpunul este simplu de clătit, precum și curăță fără să-mi strige pielea. “Aroma mea” preferată este lavanda franceză de 8,99 USD, care, apropo, de asemenea, îmi spune “să fiu relaxată” ori de câte ori văd, ha ha! Dacă vă place săpunurile de mână de la doamna Meyers, pariez că vă place și ei.

Oh! – La fel ca și ei fac produse pentru copii, copii mici, precum și copii mai mari! Connor Claire are o sticlă de stoarcere portocalie de 3-în-1, care este un șampon de 8 USD, spălătorie corporală, precum și combo de baie cu bule, în cada, totuși el hub, precum și am rușinat de la ea ocazional.

Captura portocalie este stoarcerea ei primară.

Noi cântăm această ton în baie.

PUBLICITATE

Puteți descoperi atât uleiurile necesare EO, precum și produsele tuturor produselor alimentare întregi, germeni, țintă, Kroger, Walmart, Albertsons, precum și Safeway, și în alte locuri, precum și există un locator de magazin pe site. Sunt de asemenea oferite online.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.