Vorbește cu MEH!
Deoarece pieri credeau că a folosit ultimul spray, pompă sau scădere a unui mare produs de recurs prețios, necesar, precum și referire la realizarea de coșmar, înfricoșătoare, că nu aveți nimic în instalațiile de la distanță cu care să înlocuiți aceasta!

Am folosit pentru a obține mult mai multe backup-uri, în special a produselor de ediție restricționate pe care le-am plăcut cu adevărat, cu toate acestea acum sunt pickier. Acum, în mod normal, aștept până când termin, sau aproape termina, orice este, ca o tigaie de ochi, o sticlă de lac de unghii sau orice altceva.

PUBLICITATE

Acum, politica mea este că pot obține doar copii de siguranță ale lucrurilor pe care le înțeleg că o să mă duc la o scădere extrem de ultima, precum și trebuie să fie ceva pe care îl simt că absența ar întrerup lumea așa cum o înțeleg. Apoi merită să aveți o copie de rezervă.

Îmi place de asemenea să obțin copii de rezervă la discount, ca atunci când sephora are vânzarea lor VIB. Viva La reducere!

PUBLICITATE

Așa că aceasta a fost metoda mea de lungă durată de a afirma că ultima copie de rezervă pe care am primit-o a fost Mac Fix +, deoarece îmi place atât de bine, cât și pentru a utiliza tot timpul, precum și sunt sigur că în cele din urmă voi avea nevoie / vreau o sticlă nouă. Înainte de asta, am primit un tub de backup de YSL Touche éclat.

Tu ce mai faci? Care a fost ultima copie de siguranță a apelului? Pe lângă faptul că, în mod normal, ce fel de lucruri primești Backups de apel?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.