Sângeră și purtând sculptorul de la Tom Ford în espresso
Oamenii din lume … Doar nu înțelegi! Dimineața, cel mai bine după ce mă trezesc, abia mă pot face cu opt picioare de la patul meu până la toaletă, fără a cădea. “Nu o persoană de dimineață” nu este doar o expresie atrăgătoare cu mine. Este un descriptor oficial, ca și femeia, 39, 5’1 “, Gemeni, nu o persoană de dimineață.

Înainte de a-mi stropi puțină apă pe fața mea și am avut cafeaua, manevrele delicate de machiaj cum ar fi umplutura de sprâncene sunt de obicei imposibil, dar sculptorul lui Tom Ford îmi dă o șansă de combatere.

PUBLICITATE

Am folosit-o cu succes pentru a umple sprâncenele mele și pentru a crea arcuri perfect trase în vremuri jachete, fără o picătură de cafea în sistemul meu (așa că vorbim despre controlul muscular mai rău decât un zombie). Acest miracol de machiaj de 44 de dolari oferă sprâncene neplăcute, pline, naturale și nu am putut trăi fără ea.

Ei bine … aș putea, dar știi. Viața ar fi mai fungher, omule.

Un sculptor mult mai iubit, binepus Tom Ford în espresso
Desigur, iată lucru despre Tom Ford Frumusețe: este așa. Freaking. Scump. Simt că, dacă produsele sale nu sunt complet la punct, nu-mi pot justifica prețul.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Adică, ce persoană sănătoasă scade 44 de dolari pe un creion de frunte?

Răspuns: Cineva care a încercat câteva dintre produsele lui Tom înainte, pentru că atunci când o primește drept, tânărul băiat o face într-adevăr, foarte bun (caz în punct).

Cele mai multe creioane pentru mine sunt puțin mai puțin interesante decât un John Philip Sousa March, dar cred că sculptorul lui Tom este epic.

EPIC.

Deci, epic că am avut o experiență în afara corpului o dată când le-am pus două dintre ele în coșul meu online (umbra pe care o purta este numită espresso) și și-a dat seama că subtotalul a fost de 88 de dolari înainte de impozitare. Jur, mi-am ieșit din corp și mi-am văzut încet să faceți clic pe butonul “Cumpărați”, în timp ce monologul meu interior a spus: “Crapul sfânt effing”.

Sculptorul de frunte funcționează doar să salveze și se limitează mai bine pentru mine decât orice creion de frunte pe care l-am folosit vreodată înainte, fie prin Hourglass, Beneficii sau Anastasia, și cred că este totul din cauza texturii.

Sculptorul de frunte se simte mai puțin cremos, un fel de pulbere și practic uscat în comparație cu alte creioane de frunte, care ar putea fi toate considerate lucruri rele, dar în acest caz nu sunt. Formula mai rigidă apucă fruntea părului și a pielii într-o îmbrățișare de urs și nu se lasă să se blocheze în poziție. Într-adevăr, pot purta acest creion în sprâncenele mele timp de 12-14 ore, iar forma rămâne intactă și arată proaspătă tot timpul.

Luați asta, Raul!

Seria de lungă durată UNSung Heroes are unele dintre produsele mele preferate de colectare permanentă de la o varietate de branduri de farmec bodace.

Deoarece formula nu este rezistentă la apă sau rezistentă la sudoare, se va purta în cele din urmă dacă înot sau alerg în cifrele duble, dar chiar și în timp ce se estompează, se estompează încet și elegant, dând în continuare acei fuzzy Li’l Caterpilars structura de care au nevoie.

Sculptorul de frunte este, de asemenea, ușor de utilizat. Deoarece nivelul său de pigment nu este destul de plin, nu trebuie să-mi fac griji în legătură cu depășirea neintenționată a sporilor mele … dacă are sens.

Uneori cu cremă, mult mai intens pigmentați creioane, mă voi aplica prea mult și voi lăsa sprâncenele care caută foarte blocky și cam fals. Apoi este timpul necesar pentru a le tona în jos. Dar cu sculptorul de frunte, pot să-l fac într-o singură trecere fără a fi nevoie să fac nicio corecție.

Acesta vine în patru nuanțe – blondă, taupe, castan și espresso – care sunt toate disponibile în linia permanentă. Le puteți găsi acum, schimbând vieți și spargerea inimilor conștiente de buget la contoarele Tom Ford și online.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Ziua lui Hump.