S-ar putea să vă întrebați “, deci ce este în Tarnation acest lucru de luni de luni!”

Ei bine, nu este tocmai un sondaj. Este mult mai mult de o evoluție în mod regulat (Devolving?), Listarea oarecum aleatorie a preocupărilor pe care le-am pus la vizitatori în dimineața zilei de luni pentru ultimii opt (!) ANI. (Este ca un kickstart pentru creierul tău.) Întotdeauna am făcut plăcere să citesc răspunsurile dvs. în comentarii, precum și sper că vă bucurați de citirea mea.

Vreau un nou ______.
Mașină.

Nu că eu cer unul, de când sunt încântat de Mazda 3 (zoom, zoom!). Ea rulează fiabil … Sunt unul dintre acele mașini obositoare și oameni de camion care sunt totul despre fiabilitate

Oh, precum și plătit pentru. imens plus!

Dar dacă aș putea să iau o mașină nouă, dacă aș fi câștigat loteria sau ceva, aș obține o mașină și camion cu încuietori de putere, în mod ideal un Volvo, deoarece Mazda mea nu le are, precum și că sunt patru Ușa, precum și luând în considerare vreodată că copilul a venit întotdeauna să uit să blochez ușa din spate după ce o scoatem din mașinile și scaunul de camion, așa că am fost în general în jurul valorii de luna trecută sau așa mașinile mele și camionul sunt deschise …

Camping sau hotel?
Bună, înțelegi deloc?

Hotel, tot drumul, având în vedere că homegirl se abține de la camping.

Ce vrei să amâne?
UGH, Zi fiscală. Opreste-l.

Trei cuvinte care explică viața socială actuală?
Încălțămintea temporară a sugarilor

Ce nuanțe de ruj ați folosit până la nub?
Au fost mai degrabă câțiva ani de-a lungul anilor, cum ar fi dragostea mea de 90 de ani, Mac Paramount. Nici măcar nu pot începe să vă spun exact cum am mers foarte multe tuburi de primăvară.

Mai recent, hai să vedem … ah! Mac Viva Glam V.

PUBLICITATE

Randul tau. Doar copiați, precum și lipiți respectarea preocupărilor într-un comentariu cu răspunsurile dvs. Mă uit în continuare la citirea lui Em!

1. Vreau un nou ______.
2. Camping sau hotel?
3. Ce vrei să amâne?
4. Trei cuvinte care explică viața socială actuală:
5. Ce nuanțe de ruj ați folosit până la Nub?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Bună dimineața, glorie! exact cum ai dormit noaptea trecută? Ai avut vreun tip de visuri pe care le poți mai aminti?

Am dormit destul de bine, de fapt. Fără vise pe care să-mi amintesc, totuși Connor a fost minunat să se întoarcă la somn între hrănire.

PUBLICITATE

Ce ești la fel de mult ca în această săptămână?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.