luminoase!
Cred că am dispărut din greșeală? unicorn cu acest aspect.

Acesta nu a fost planul meu, jur!

PUBLICITATE

În capul meu, mi-am imaginat că acest ochi arată ca fiind un Pinker foarte mare … sau este mult mai roz? Nu pot niciodată să țin cont de asta.

Ghici cine a jucat cu colecția Ud Jean-Michel Basquiat astăzi.

Fata asta!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am crezut de la roz fierbinte în creasta, roz fierbinte de-a lungul liniei mele de culoare inferioară, precum și accente strălucitoare ecologice, precum și violet, cu toate acestea, atunci ispita a lovit! – Care este ceea ce apare atunci când manipulați o combinație care influențează că ați încercat lucruri diferite.

Deci, am început să pun un pic de purpuriu în colțul exterior, oricât de atunci sa întâmplat acest lucru. Whoopsie-Daisy! Este mai puțin roz decât am crezut că am dorit să fie, totuși cu machiaj Îmi rezervăm întotdeauna cele mai bune pentru a-mi modifica mintea.

Înțelegeți exact cum este.

Din punct de vedere tehnic, colțul interior evidențiat pe linia mea de lasare inferioară nu este o fard de ochi, apropo. Am folosit combinația Blush Gallery UD (de asemenea, de la colecția Basquiat Jean-Michel). Există un lider de aur galben foarte intens, precum și mi-a plăcut conceptul de joc care se joacă împotriva eco-friendly pe capacul meu interior.

Oh, precum și pentru acel pop strălucitor ecologic pe capacul meu am amestecat eco-friendly, precum și albastru de la paleta chiriașului.

Acel moment când cineva stă și aproape de tine …

Oricare, o să încerc din nou acest lucru din nou, cât și în mod ideal că am ajuns cu o creț roz roz, de când asta e cu adevărat, cu adevărat vreau să încerc!

Mulțumită lui Christina în comentariile celei de altă zi pentru a arăta exact cât de armonios, Ud Jean-Michel Basquiat Culorile lucrează cu Mac Fruity Juicy, așa că am strâns niște fructe suculent în amestec. Asta folosesc pe obraji. Cred că obrajii de bronz echilibrează bine cu buzele strălucitoare, precum și cu ochii.

Koga Machiaj Legat, din moment ce foloseam acest aspect atunci când sa întâmplat, totuși nu a făcut cu adevărat machiajul … Am fost chiar în afara căutăm o plimbare rapidă cu Connor, precum și mulțumiți unul dintre vecinii mei, precum și câinele său extrem de special.

Numele ei este Sadie. Ea este un amestec de laborator negru de 10 ani cu un bot alb demn, precum și ea este un câine de salvare. Ea a fost salvată de la Bakersfield, California, unde a fost utilizată în lupte canine. Ea va pregăti câinii care urmau să lupte prin faptul că le-au risipit.

Mulțumim bunătate că a reușit să iasă din această situație, deoarece este doar cea mai dulce lucru. Data viitoare când o văd, sunt țin cont să obțin o fotografie pentru a vă arăta.

Ultimul lucru, încă mai folosesc, precum și iubirea Mac lângă nimic ca bază. Este ca, nici măcar nu pot purta nici un fel de alte produse de bază, deoarece îmi place exact cât de ușoară se simte, precum și arată pe pielea mea.

Când sunt doar chillin, o voi purta pe cont propriu, precum și o pun cu un pic de Mac Mineralize Skinfinish, cu toate acestea, dacă fac fotografii, voi adăuga de obicei câteva picături de cuprinde pentru totdeauna HD Concealer to increase the coverage.

I’m about a month into utilizing it, as well as I’m still crushing hard.

Produse în amestec

Eyes: metropolitan Decay UD Jean-Michel Basquiat Tenant combination (1960 in the crease, Exu as well as grow on the lid, as well as Neo in the outer corner), UD Jean-Michel Basquiat Gallery blush combination (Now’s the time utilized as an inner corner highlight), metropolitan Decay Cannonball Mascara (lashes), MAC Brun Eyeshadow as well as benefit prepared set brows (brows)

Cheeks: MAC Fruity Juicy Bronzing Powder in Baiana Bronze (cheekbones), MAC Fruity Juicy Pearlmatte deal with Powder in Oh My enthusiasm (on my cheeks), MAC Fruity Juicy Lustre drops in sun rush (highlighter)

Face: metropolitan Decay Rehab makeup Prep hot Springs Hydrating Gel (primer), MAC next to nothing foundation in medium plus mixed with comprise For ever HD Concealer in Y41 (foundation), comprise For ever HD Concealer in Y31 (underneath eyes), NARS Light Reflecting pressed setting Powder (to set my under-eye concealer), MAC Mineralize Skinfinish natural in medium golden (on my forehead, the sides of my nose as well as around my mouth as well as chin)

Lips: UD Jean-Michel Basquiat in Lipstick in Exhibition

PUBLICITATE

I am the only one who did something a bit wackadoo such as this today?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.