Gimme care strălucește!
În multe ore târzii pe care le-am petrecut vizionarea videoclipurilor Kitten lectură despre îngrijirea pielii pe telefonul meu, un subiect care a venit în mod repetat din nou și din nou este acidul glicolic.

De fapt, acizi în general. În lumea îngrijirii pielii, acestea sunt o afacere mare, mai ales când vine vorba de produse anti-îmbătrânire.

PUBLICITATE

Există o tona de informații disponibile despre ei online, dar acest lucru este, de fapt, ceea ce am adunat: pielea trece printr-un ciclu de vărsare și reînnoire, unde aruncă celule vechi și generează cele noi și, pe măsură ce îmbătrânim, ciclul încetinește jos. Dar Glicolicii lovi din nou ciclul în viteze mai mari, ceea ce îmbunătățește tonul pielii și îmblânzește pigmentarea, printre altele.

Pe scurt, glicolicii sunt astăzi anti-îmbătrânire all-îmbătrânire și, dacă am învățat ceva de la îngrijirea pielii Goddess Caroline Hiron (A.K.A. Bff în mintea mea), este că trebuie să obțineți un acid în amestec dacă doriți pentru a obține “serios” despre anti-îmbătrânire.

O pereche de îngrijire a pielii pe care o urmăresc, Caroline și Stephanie Nicole, recomandă un toner puternic de acid glicolic numit Toner Biologique Recheche P50 1970, pe care vreau să-l încerc în cele din urmă, dar ar trebui să fie foarte puternic, așa că am început cu câțiva – Produsele contorizate mai întâi de la Pixi.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Știi Pixi. Sunt o linie fără cruzime, fără paraben-free disponibilă la țintă, iar toate lucrurile lor vin în cele mai drăguțe sticle verzi. Îmi place cum se potrivește toate.

Oricare, ei au o grămadă de produse acide glicolice și liste de ingrediente de bine. Acizii glicolici sunt de obicei enumerați în apropierea vârfului împreună cu procentul inclus, ceea ce nu este ceva pe care toate brandurile o fac (și asta e frustrant!). Pixi adaugă, de asemenea, în mod obișnuit, aloe vera liniștitoare (de asemenea, în apropierea vârfului listei de ingrediente) pentru a ajuta la compensarea puterii de exfoliere a acidului glicolic.

Pixi stralucitoare tonice to-go de toner exfoliat cu 5% glicolic ($ 18 pentru 60 de tampoane)

Pixi înmuiat aceste tampoane prietenoase de călătorie cu celebrul lor toner strălucitor, pe care l-am folosit înainte și le place. Cred că face o mare diferență în textura și uniformitatea pielii mele. Ea o face mai fină.

Am aceste pete ușor mai întunecate, pe care îmi place să-mi numesc “pistrui”, dar să ajungem aici aici. Sunt mai probabil pete de soare de la deteriorarea soarelui. De asemenea, am patch-uri mai mari pe obraji, care sunt puțin mai întunecate decât tonul meu normal de piele, dar nu la fel de întunecat ca și pistrui (de asemenea, de la deteriorarea soarelui). Glow Tonic Avers-So-ușor Evans tonul acelor zone mai mari de pigmentare neuniformă.

Tonicul special al mamei

E complet chiar și pielea mea? Nah, dar încă mai voi continua să o folosesc, deoarece puțini oameni, inclusiv Caroline Hiron, recomandă utilizarea diferitelor produse cu diferite cantități de acid glicolic în ele – unul puternic, unul moderat puternic și unul blând.

Carolina echivalează cele trei niveluri la haltere, în timp ce câteva zile vă ridicați grele, în alte zile vă ridicați lumina etc.

Acest toner va fi probabil cel blând, cred, dar dacă sunteți un adolescent sau în 20 de ani, probabil că ați putea folosi-o ca fiind cea puternică.

Cleanser cu noroi de culoare cu 5% acid glicolic și aloe vera (18 dolari pentru un tub de 4,57-oz)

De obicei, opt pentru curățitorii blânzi, cremici și credeam că ar fi prea aspru pentru pielea mea combo, dar îmi place foarte mult și intenționez să o păstrez în stoc.

Like a more affordable version of a famous cult fave by Kate Somerville
It’s a non-foaming, purifying cleanser that starts as a non-gritty paste but turns milky as you massage it in. I feel a slightly tingling sensation when I work it in, too, which is weirdly satisfying (don’t worry, it doesn’t hurt).

Thing is, my skin feels really clean after I use this, like it’s kicking all of those naughty dead skin cells to the curb. I think of this as a gentler (and much more affordable) version of Kate Somerville’s famous $85 ExfoliKate.

Overnight glow Serum with 10% Glycolic Acid & Aloe Vera ($24 for a 1.01-oz. bottle with a dropper)

Most peeps seem to love this, but I’m not too crazy about it, mostly because of the texture, which feels thick and kind of sticky… I can’t get over it.

It doesn’t absorb well, either, or layer as well as some of the other face serums I’ve tried. So this one gets a pass from me.

Tu ce mai faci? Do you use any glycolics or other acids in your skin care routine? What have you tried?

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. TGIF !!!!