canapeaua IKEA Stockholm din Sandbaka Green
Simt că nu pot / nu ar trebui să obțin niciodată Zee Great Zings de la TEH Kitteh, totuși vreau acest canapea ecologică de la IKEA atât de rău!

Din păcate, ar lua file mai mici de 2,5 secunde pentru a pune lovituri în perne cu ghearele sale. Pot auzi deja rippingul materialului, precum și simt durerea dulce, minunată …

PUBLICITATE

Această canapea luminoasă ecologică ecologică este în problema martie a unor case mult mai bune, precum și grădini.

Da, am verificat mai multe case mai bune, precum și grădini! Mama mea mă face un membru anual ca dar, precum și îmi place.

Oricum, această canapea este prezentată într-un post despre combinația de culori a BHG a anului (conceptul similar cu culoarea lui Pantone a anului, cu toate acestea pentru o întreagă combinație de culori coordonate), unde vorbesc despre o combinație plină de viață cu junglă cu frunze verde, ocean adânc Blue, fructe de pădure, gri, precum și corali, precum și o simt absolut.

În prezent, fac campanie la Casa pentru a picta pereții noștri spațială de locuit (și pentru a obține canapeaua ecologică IKEA). Să vedem exact cât durează pentru El Hub pentru a ajunge la bord, haha!

PUBLICITATE

I DUNNNO … presupun că sunt purtat doar de a trăi acea viață bej, știți? Când ne-am mutat foarte întâi în apartamentul nostru acum cinci ani, nu eram sigur ce mi-am dorit să fac cu locul, așa că am ales culorile neutre pentru pereți, precum și perdele, crezând că aș schimba bejul când Motivația a lovit.

Ei bine, timpul a venit în cele din urmă.

Ieșiți din visele mele, precum și intrați în camera mea de zi, Eco-Friendly Jya Couch!

În totalitate simt această paletă de culori …

Case mai bune, precum și grădini, martie 2015