Nu vă scoateți ochiul, Karen
Vreau sa spun … Este aceasta noua Dior Diorshow Mascara Gimmicky?

Da, putin.

PUBLICITATE

Tubul este moale, precum și squishy, ​​ca o pereche cu adevărat mare de flip-flops! Există o indentare spre partea de jos a tubului la locația degetului mare, cât și arătătorului în. Atunci îl oferiți o mare stoarcere.

Bătrân! – Tone curată cu rimelul Moar pentru volumul MOAR.

Încerc să nu mă surprind atât de greu, de când o fac, curat este supraîncărcat, precum și eu aplicem metoda atât de mult (și să ajung la Mascara Smudgy câteva ore mai târziu).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Punctul meu chiar aici este de a afirma că un pic de ritm de 29,50 dolari Mascara merge mult. Rezistă tentației de a utiliza acea gheare t-rex, precum și Ham Ham pe acel $!

Îmi place foarte mult foarte mult. Are Nubs Stubby, asemănătoare cu cele de pe curate care include Chanel Le Volum de Chanel.

Squeeeeeze-o

Acum că cred despre asta … Dior Pomp’n’volume arată foarte mult ca volumul Le pare pe genele. Se îngroașă și se întinde, de asemenea, cât și arată doar remarcabil suficient pentru a face o diferență, totuși nu este atât de remarcabilă încât arată Spidery sau ca un machiaj de Halloween ieftin, știți?

Eu le-am sunat telefonul “Ladyleike Ba-Bam Lashes.”

Îmi place ca diorshow pompa’n’volume mult mai mult decât le volumul în măsura în care curl ține. Cu siguranță are bătăile de volum pe departamentul respectiv.

Purtarea noii mascara de pompare DIORSHOW în pompa neagră
Nu mă înțelege greșit – îmi place volumul Le. Este o capsură, cu toate acestea, pompa de pompare diorshow ridică rădăcinile mult mai bine, precum și blochează curl.

Vizualizați doar când îl utilizați pe genele inferioare, totuși. Că curat imens are o tendință de a deveni murdar.

PUBLICITATE

În afară de asta, pompa’n’volum este a-ok cu mine, precum și o puteți descoperi la cea mai bună masă de la Sephora.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.