compune o notă în oglindă cu rujul dacă trebuie să …
Fată, mi-am dat seama ultima noapte de luni că într-adevăr, asistă cu adevărat să păstreze pungi de gunoi în mașină.

Cum ar fi, ușor de găsit pungi de gunoi pe care le puteți obține de pe scaunul șoferului.

PUBLICITATE

M-am preocupat de această revelație uimitoare uimitoare, deoarece, pe măsură ce conducea casa din sala de gimnastică, am aruncat în gura mea … și fyi, aruncându-vă în gură este absolut groaznic. Nu o sugerează deloc.

A fost pe casa metodei de la clasa HIIT, precum și cred că înțeleg de ce sa întâmplat.

Chiar înainte de a părăsi sala de gimnastică, am aruncat o sticlă semnificativă de apă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Notă laterală: Am un timp cu adevărat dificil, amintindu-mă să facem toate lucrurile post-antrenament pe care le stabilesc că ești de așteptat să facă cel mai bine după exercițiu, cum ar fi consumul de apă suficientă, cât și de a mânca o masă sănătoasă ( sau cel puțin o gustare) În decurs de 20 de minute, cu toate acestea mă îmbătrânesc mult mai bine despre asta, precum și pentru că am fost mult mai atenți la rutina mea post-antrenament, am recuperat mai repede, precum și sentimentul mult mai bine ziua urmatoare.

Oricum, fie am lucrat mai mult decât am crezut că am făcut-o sau am aruncat apa atât de repede, deoarece pe casa de acționare am simțit că sentimentul gros de piese all-to-familiar mi-a venit gâtul.

A avut loc și așa de repede. O secundă am cântat primul verset al lui Lil ‘Kim în zdrobi pe tine, precum și în următorii am căutat cu nerăbdare ceva pentru a arunca în sus.

Era pe cale să se termine în poala mea, așa că da … am ținut-o în gura mea, trasă, precum și Blechhh! – Vomit City.

Inutil să spun, un sac de gunoi (sau o sticlă gatoradă goală) ar fi disponibilă la îndemână!

Nu înțeleg de ce nu mi-a apărut niciodată să stochez un sac de gunoi în mașină, deoarece sunt atât de utile. tocmai a terminat mănâncă o banană? Vrei ca mașinile și camionul să vină miros cum ar fi coaja de banane vechi de la Eau de Nasty? In niciun caz! Stick acel lucru într-o pungă. Cerința de a modifica un scutece murdare? Aruncați acel sh * t (Haha, literal!) într-o pungă. Pasurați în unele canine? Nu aduceți prostiile în mașină! Aruncați acele pantofi într-o pungă, precum și o spălătorie la domiciliu.

Deci, notați-vă de sine, precum și notați-vă, păstrați câteva pungi de gunoi în mașină.

Pur și simplu spun … acum mai bine dacă poți.

Și nu trebuie să arunci niciodată în gură.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF!