din Dior Summer 2015, Dior Addict Ruj în 005 Fuchsia Utopia ($ 33)
Colecția Dior de vară 2015 Dior dependentă (33 dolari fiecare, disponibilă în patru nuanțe) sunt numite apt.

Deoarece sunt delicios de dependență.

PUBLICITATE

De obicei, îmi place să schimb produsele de buze pe care le păstrez în geanta mea la fiecare câteva zile (pentru că doresc soiul), dar cei doi dependenți ai Dior purt aici sunt singurele două rujuri pe care le-am purtat în mod constant în ultima lună.

Două dintre cele patru ruj de dependență Dior în colecția Dior Summer Vară 2015, sunt disponibile acum la contoarele Dior și online. M-am întors înainte și înapoi între 001 Bliss Roșu și 005 Fuchsia Utopia (ceilalți sunt 002 Călătorii de corali și febra nudă 006).

Din Dior Summer 2015, Dior Addict Ruj în 001 Bliss roșu ($ 33)
“Dior dependent se întoarce în această vară, cu o nouă versiune cu două tonuri: patru nuanțe proaspete și luminoase, cu logo-ul Emblematic Dior într-o culoare contrastantă la centru. Într-o singură măturătoare, nuanțe și texturi se interconectează pentru a recrea un efect subtil de colorare pe buze. ”

– dior.com.

La fel ca Tootsie Pops, fiecare dintre aceste rujuri are o surpriză în interior. Există două culori în fiecare glonț și se amestecă împreună pe măsură ce vă strângeți una peste buze.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

De ce sunt dependent de dependența Dior? Lasă-mă să numesc căile …

Formula fantastică … este uimitoare cât de hidratare au în vedere formula ușoară. În câteva ore de a aplica oricare dintre aceste nuanțe, buzele mele de obicei uscate se simt mai puțin ca niște grădini de brânză. Ca și transpirații Zella de rujuri mai mari, se simt fantastice! Formula netedă și practic fără greutate se simte practic ca un balsam de buze matasos sau un unt de buze de lux.

Extrem de utilizator … i aplicați de obicei direct din tub fără o oglindă. Aveți o mulțime de libertate cu acestea, pentru că sunt mai mari și dacă luați unul puțin dincolo de marginea buzelor, fără mare afacere. În mod obișnuit, reaplicați după mese sau la fiecare două ore și de fapt aștept cu nerăbdare simțul acestor alunecând pe buzele mele. Aroma și mirosul de vanilie ușoară sunt și delicioase.

Sheer, dar nu prea mult … În unele cazuri cu rujuri mai mari, dacă aveți buze pigmentate ca mine, culoarea ta naturală a buzei suprapune pigmentul și poate arăta că nu purtați deloc nimic. Asta nu este în totalitate cazul acestor ruj de dependență Dior. Acestea includ o servire sănătoasă a pigmentului, iar culorile se aplică în mod egal și fără probleme. Le-aș numi acoperire medie.

Pentru mine, acestea sunt cele mai bune acolo cu cele mai performante din categoria rujului de acoperire medie, alături de culorile buze de buzunare Fantastic de 20 de dolari, care arată similare, dar au o formulă puțin mai groasă, și incredibilul $ 50 Tom Ford Lip Color Sheers, care sunt Un smidgen mult mai pigmentat, dar waaay mult mai scump.

Din Dior Summer 2015, Dior Addict Ruj în 001 Bliss roșu ($ 33)

Din Dior Summer 2015, Dior Addict Lipstick în 005 Fuchsia Utopia ($ 33)

În cazul în care nu există acest buget exact, pentru că Bună ziua! – Sunt Dior – dar pentru rujurile de acoperire medie, cred că sunt absolut perfecte.

Dior Addict Lipstick în 001 Red Bliss ($ 33)
Dior Addict Ruj în 005 Fuchsia Utopia ($ 33)

În acest aspect, am și eu …

Ochii – Mac Brownluxe Veluxe Pearfusus Shadow, Mac Costa Riche Eye Kohl, Mac Octer Ocher de vopsea
Lass – Estee Lauder, Chanel
Obrajii – Nars Blush Intensitate Dual în Frenzy, Tom Ford Gold Dust Bronzer
Brows – Mac Brun Fishadow, Bobbi Brown Mahogany Brown Brow
Fata – dior diorskin nud ser de aer în 040, nars toată ziua luminoase în stromboli, Mac mineralize skinfinish în bronz mediu, NARS Radiant cremy concealer în biscuit
Top – antropologie (nu mai este disponibilă)
Cercei – Kate Spade (nu mai este disponibil)

PUBLICITATE

Urmăriți unul dintre aceștia cu un ochi de culoare galben de aur de aur, dacă aveți în starea de spirit pentru o combinație îndrăzneață / buzele nud, sau să utilizați unul ca un weekend de culoare brunch ca mine. Slick un pic pe buze, apoi să adăugați esențele minime de machiaj – o cremă BB, un concealer sub ochi, rimel și o atingere de cremă de blush. Aruncați părul într-un bun bun, apoi adăugați cercuri, un tee albă și cele mai cute tăieturi.

Preț: 33 dolari fiecare, disponibil în patru nuanțe
Disponibilitate: Disponibil acum la contoarele Dior și online
Machiaj și Charm Blog Evaluare: A- (Perfect în toate modurile, dar prețul)

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.