buzele roșii, ca focul, sunt greu de conținut. De asemenea, sunt greu de rezistat. Fiecare GAL pe care l-am înțeles vreodată a dorit să poarte buzele roșii la un moment dat sau altul. Chiar și anti-machiajul meu, Bff Cindy, care va intra în autovehiculul ei, precum și un drive la 50 de mile distanță de mine dacă mă apropii de ea cu o pensulă de buze, uneori crimson.

O tehnică de control al puterii de foc care este roșie îl conține într-o limită, cum ar fi prin căptușirea marginilor buzelor cu linia de buze. Pentru o limită definită, unică în jurul roșu, utilizați o umbră de căptușeală oarecum mai întunecată decât rujul roșu pe care intenționați să îl aplicați, apoi completați buzele cu exact aceeași linie, cu excepția mijlocului de vârf, precum și buze de fund (pentru a produce variații subtile între culoarea din acea zonă de mijloc, precum și celelalte părți ale buzelor dvs. pentru o dimensiune suplimentară).

PUBLICITATE

Acum, înmuiați orice tip de margini aspre cu o perie de buze, păstrând în același timp acea zonă deschisă în mijlocul buzelor, scoateți pentru următorul pas: rujul dvs.

Strageți rujul pe care l-ați selectat în jurul buzelor, precum și amestecați-l fără îndoială în linia de buze.

Tuşi! CONȚINUT, Buze roșii definite, aprinse. Ooh-la-la.

Dacă poți, să te căsătorești cu un tip care …

… spune lucruri minunate despre tine în timp ce e puternic sedat.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Mi-am dat seama că atunci când eram la spital, luni cu El Hub, care a intrat pentru un endoscopie, care este un test în care se uită în interiorul stomacului cu o cameră mică.

La scurt timp după procedură, care nu durează mult, asistentul mi-a lăsat în camera de vindecare.

Când am intrat, El Hub era încă o buclă din sedative pe care i-au oferit totuși să se trezească suficient pentru a face conversație. El mi-a zâmbit cu ochi de jumătate de acoperire, precum și slurred, “acolo este – cea mai frumoasă femeie din lume”.

Apoi sa bazat pe asistente medicale, precum și a spus: “Vedeți această fată? E soția mea. M-am căsătorit cu cea mai frumoasă femeie din lume.

De program nu poate ține minte niciun tip de acest lucru acum, lol! L-am întrebat despre asta în dimineața asta, precum și el doar clătină din cap.

PUBLICITATE

Dar voi păstra întotdeauna în minte, precum și o voi păstra aproape de inima mea.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.