Hei, Gurl! Hei! Să vorbim despre frumusețe …
Hmm … Fiind o zi târziu și un dolar scurt la spectacol, ar trebui probabil să nu mai spun oamenilor că mă uit la rupere rău. Am menționat-o la fratele meu a doua zi, iar primul lucru pe care la spus a fost …

** AVERTISMENT ** ** ALERT SPOILER START ** ** AVERTISMENT **

Primul lucru pe care la spus a fost (opriți aici dacă nu doriți nici o spoilere!) …

Sunt serios! Treci peste această cutie gri. Nu citiți altă linie!

Primul lucru pe care la spus a fost: “Ai ajuns în partea în care prietena lui Jesse O.D.S?”

Uh … Nu, Al. De fapt, nu am ajuns la acea parte.

Apoi am menționat-o la soacra mea, care nu a văzut niciodată spectacolul, dar a auzit câteva lucruri prin viță de vie și ea a spus (mai multe spoilere !!!) “, nu este spectacolul în care tipul moare la sfarsit?”

** AVERTISMENT ** ** SPOILER ALERT END ** ** AVERTISMENT **

Da … Introduceți gura agapei [aici].

PUBLICITATE

Cred că este calea Universului de a-mi spune că ar trebui să vorbesc despre alte subiecte – subiecte precum machiajul și aceste cinci produse de colectare permanente pe care le-am iubit în ultima vreme.

1. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Gloss Pata in 7 Corail Aquatique, $ 34

Purtând Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Gloss pete în 7 corail Aquatique pe buzele mele, Mac Cantaloupe Blush pe obraji și Nars Galapagos fard de ochi pe ochii mei
Deci, la începutul acestei săptămâni mă duc la Sephora pentru a obține un cadou de ziua de naștere pentru mama mea și nu ți-ar ști asta? Două tuburi de corail Aquatique își găsesc misterios drumul în coșul / inima mea.

Unul pentru mama, unul pentru mine.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Mama mea este atât de amuzantă … Știu că probabil că trebuie să-i încurajez să poarte această pată de culoare roz de culoare roz, pentru că ori de câte ori primesc ceva mai înalt decât farmacia, de obicei se termină afișat în baie ca un trofeu fantezist .

Nu o poartă niciodată, lol!

Pur Couture Gloss, care se aplică ca o luciu, dar se usucă până la o pată, fac parte din linia permanentă a YSL și i-am iubit o vreme.

Am pus corail Aquatique prin pasele sale în ultima vreme.

Nu – literalmente, pașii lui. Am purtat-o ​​ieri la plimbare. Cred că este o culoare minunată a buzei de zi cu zi.

2. Blush Powder Mac în Cantaloupe, $ 17

Cantaloupe Blush (Mac Pro)
Oooh, Gurl, nici măcar nu mă face să încep cu coralul Cantaloupe Blush. Așa cum ar spune file, este “Purr-Fection!”

Ca un produs Mac Pro, Cantaloupe cald Pinkish Coraloupe este disponibil la Magazine PRO și online (dar nu la magazine și contoare Mac regulate).

Oficial, este facturat ca având un finisaj de satin, dar simt că arată mai mult în poze … sincer, nu-mi pasă ce o numesc, pentru că eu doar o numesc uimitor și iertător. Într-adevăr iertător, mai ales când aveți pori de dimensiunea de dimensiuni Michigan (ca mine).

În cazul în care nudele magnetice nud nu mă distrage mereu, probabil că am purtat Cantaloupe 24/7.

IUBESC!

3. NARS Coconut Grove, $ 24

OK, așa că am avut bogăție ciocolată de ciocolată întunecată pentru totdeauna, dar am căzut doar recent în poftă cu ea. Am trecut prin ceva de faze de ochi maro (există doar atât de mulți minunați acolo și sunt atât de versatilă!), Și cred că am descoperit-o.

Ar putea avea și ceva de-a face cu toată ciocolata pe care am mâncat în ultima vreme …

Oricare, Coconut Grove – Bangin ‘pentru Ochii Brun Smokey. Are cel mai mic strălucire – abia vizibil – dar suficient pentru a păstra lucrurile interesante. De asemenea, îl împiedică să pară ca un mat maro plat.

Super destul de stratificat pe partea superioară a creioanelor Kohl Black Black sau Dark Brown și baze de fard de fard.

4. NARS GALAPAGOS, $ 24

Și apoi există Galapagos, un alt nars de inducție de palpitație maro.

Cu Galapagos! – E atât de drăguț.

Împachetați-l pentru o strălucire de înaltă intensitate, sau să-l dați la o spălare ușoară de maro bogat, cald, roșiatică, cu picături de aur strălucit.

Ooh! Încercați-l cu căptușeală brună caldă, cum ar fi Mac Costa Riche sau Teddy. Sunt destul de sigur că o vei iubi.

5. Perricone MD Blue Plasma Plasma Zilnic Daily, $ 65

A spune că am fost impresionat de această cremă de ochi anti-îmbătrânire ar fi o subevaluare epică.

Proiectat pentru a hidrata simultan în timpul îndepărtării celulelor moarte ale pielii, această coajă blândă se simte ca o cremă obișnuită a ochilor. Am testat-o ​​pe tot parcursul ochiului meu, vizând niște lovituri albe mici pe care le aveam pentru câteva luni (sunt destul de sigur că erau cosuri, dar nu au plecat). În termen de aproximativ o lună de a-l folosi zilnic, loviturile au dispărut, iar zona mea generală a ochiului arată mai fină.

PUBLICITATE

Mă gândesc să adaug acest lucru la lista mea de granule sfinte de îngrijire a pielii … chiar alături de Skinceutics C + E Ferulic Ser și Loțiunea de compensare anti-BAC Kate Somerville.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.