Dragă tabby este scrisă de file pisica, gândită în mod obișnuit despre “primul supermodel de kitty de dimensiuni de dimensiuni din lume.” Înființată la mijlocul anului 2012, a ajuns rapid, fiind cea mai proeminentă coloană de consiliere de pe Pământ – înțeleasă pentru punctul său de vedere proaspăt, felinar asupra stilului de viață, modă, precum și probleme de stil care afectează pisicile, precum și oamenii.

O pisică care dorește să fie pisica ei

Dragă Tabby: Amicii mei mă conduc bonkers.

Mai ales prietenul meu cel mai bun. Ea este o persană pufoasă, cu părul lung, precum și mai degrabă Diva – știi, totul despre a-ți lua blănurile îngrijite, precum și pentru a obține mani-pedis, precum și toate acele lucruri de înaltă întreținere Kitty.

PUBLICITATE

Care este bine – cu toate acestea sunt mai mult o fată AU Natuty Kitty. Nu sunt doar tipul de feline de a purta o tiara într-o marți să mănânce crunchii, dacă înțelegi ce spun.

Ei bine, omul meu de a mea continuă să insiste că mă duc împreună cu salonul de îngrijire, spunându-mi că cerințele mele să-mi scot ghearele, precum și să obțin niște capace de gheare colorate, deoarece vor “schimba viața mea”. (Are cea puternică roz.)

Dar Tabby, nu vreau să fac asta. Mai degrabă ca unghiile mele naturale și, știi, nu cer o tăietură elegantă de leu sau ceva de genul ăsta.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Cum pot să-i spun că nu vreau să merg la salon? Am fost mai buni prieteni pentru o perioadă lungă de timp, precum și nu vreau să-i rănesc sentimentele.

Cu amabilitate,
Patch-uri

Doar fii tu insuti

Dragi patch-uri: Știi, suntem norocoși. Am onorat într-un moment în care pisicile se pot dezvălui într-o mulțime de moduri, fie cu bloguri sau YouTube, accesorii sau articole de îmbrăcăminte sau diferite stiluri de blană, precum și îngrijirea.

Eu insumi? Îmi place să-mi fac propriul îngrijire, deoarece sunt extrem de specifică despre asta, precum și îmi place ghearele mele naturale. În cazul dvs., data viitoare când prietenul dvs. insistă că mergeți cu ea la salonul îngrijitor, vă sugerez să o luați deoparte, ușor, precum și să fiți direct cu ea. Nu cuprind niciun fel de scuze; Nu precizați că trebuie să mergeți la fel de bine ca voluntar la ASPCA sau ceva de genul ăsta. Fiți în avans cu ea, totuși faceți-o ușor. Doar spune-i: “Îmi place exact cum îți faci diva Thang, precum și te potrivește în totalitate, totuși nu este cu adevărat stilul meu”.

Și dacă nu te va crede, sau dacă încă mai insistă, spune-i că nu vrei să iei lumina reflectoarelor de la ea. Crede-mă, asta va funcționa. Este nevoie de una (o diva) să înțeleagă una.

CAT caută sfatul de modă

Dragă Tabby: Văd că purtați uneori ochelari de ochi felini. Ei bine, tocmai am primit recent de optometristul / medicul veterinar pe care îl cer să procure o pereche de ochelari de când am fost diagnosticat ca fiind în apropiere.

Pe o laba, mă uit mai departe pentru a vedea fantasticul în aer liber încă o dată în definiția clară, precum și eu cred că acest lucru vă va ajuta, de asemenea, prinde mai mulți șoareci, cu toate acestea sunt sfâșiat peste stil. Nu-mi dau seama ce tip de cadre pentru a obține.

Sunt atras de o formă de ochi feline, deoarece, bine, sunt o pisică, precum și multe pisici tragând că arata bine, cu toate acestea, mă tem că ar putea să arate un pic hipster. Ce ar trebuii să fac?

Dragoste,
Diamant

Este vorba despre accesorii

Dragă Diamond: Când vine vorba de ochelari de vedere, cred că este procesul, precum și eroarea, precum și dacă vă simțiți ochii felini, deci dacă sunt clișee? Te faci, boo.

Cu asta a spus, pot oferi un sfat? Du-te cu o culoare care completează blana ta.

Coaching un subiect delicat

Dragă Tabby: Care este vechea veche? – “O casă a pisicii este castelul ei?

Ei bine, a mea nu mai este un castel. Este o închisoare cu o canapea brună uriașă și hidoasă.

Da, asistenții mei au cumpărat o nouă bucată de mobilier.

Nu este deloc gustul meu, totuși asta nu este problema. Problema este că nu mă vor permite nicăieri în apropierea ei, în timp ce canapeaua mea anterioară – a fost locul meu de joacă! Mi-au lăsat să sară pe ea, să dorm pe ea, precum și să iau lumina de zi din ea.

Dar asta, ei nici măcar nu mă lasă să ajung la distanța labe.

Vreau să domnesc această canapea, tabby. Ce ar trebuii să fac?

Cu grijă,
Sundae.

Arătați-le cine este șeful

Dragi Sundae: Oh! Înțeleg total cerința de a afirma dominația, în special peste mobilier. Fac asta tot timpul – uneori în exterior, cum ar fi sărind pe scaunul care a fost anterior considerat “scaunul mamei”, precum și alteori mai subtil, cum ar fi prin spălarea cu bârnele mele sau coada mea.

Vă sugerez să începeți încet cu campania dvs. Gândiți-vă la un proces de conducere. Curățați un obraz împotriva uneia dintre picioarele canapelei, precum și dezvoltarea de acolo. În cele din urmă, ar trebui să poți cel puțin să pună pe perne fără ca nimeni să strige la tine.

Timp pentru o introducere adecvată

Dragă Tabby: Tocmai m-am mutat într-un cartier nou, precum și îmi petrec cea mai mare parte a timpului în interior, oricum, uneori părinții mei lasă-mă să plec afară.

Este oMarele distracție, totuși, uneori mă face să mă simt puțin singuratic, deoarece toate pisicile comunității joacă împreună. Le-am văzut, totuși nu mă invită niciodată să stau.

Le văd că merg pe jos, uitându-se reciproc în jos, precum și plutiți-vă în jurul aceluiași iaz (are aur), totuși nimeni nu mă invită vreodată să găsesc peste.

Cum pot rupe gheața?

Cu sinceritate,
Fiddles.

Un pic catnip merge mult

Dragi Fiddles: Nu este niciodată simplu să faci prieteni noi într-o locație în care nu înțelegi pe nimeni. Crede-mă, am fost acolo.

Cred în această situație trebuie doar să le arătați cine sunteți – un fel, dulce, blând Kitty. Poate că mergeți la iazul viitoare când le vedeți adunați și vă prezentați.

PUBLICITATE

Nu trebuie să rămâi mult timp. Doar salut de stat, menționați-vă că ați conectat online în casă, precum și probabil că le invitați pentru Catnip.

Fii răbdător. Nu va avea loc peste noapte, cu toate acestea, veți avea mai mulți prieteni în vecinătate.

Multă dragoste, întotdeauna,
Tabinet