Este decembrie, este o răceală în aer, a plouat jumătate din zi și există un covor de frunze colorate de toamnă pe pământ.

Da, e vremea puloverului, ceea ce indică faptul că este, de asemenea, un moment bun pentru a-mi arde noua lumânare preferată, sweater numit în mod corespunzător, de lucrări de baie și de corp (22,50 $). În prezent, aduceți cherestea de vacanță cu pulover și un eucalipt relaxant, Berry Juniper și Sage Snish în camera mea de zi ideală.

PUBLICITATE

E ceva despre lumânări și sărbătorile, nu? În acest moment al anului, se simte într-adevăr corect.

Convenabil – sau, nu atât de convenabil, în funcție de perspectiva dvs. pe lumânări parfumate – un nou magazin de lucrări de baie și de corp deschis la mall lângă casa mea și Gurl, știi că spunând despre cum nu știți ce aveți Până când a dispărut? Ei bine, este absolut aplicabil pentru lucrările de baie și corp, lol! Erau unul în orașul meu, dar au închis puțin peste un an în urmă, și nu mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit până când acest nou magazin a fost deschis la mall.

Oricum, lumânările. Magazinul are toate chestiile lor de toamnă și de iarbă și există o mulțime de mirosuri de a alege, dar nu este doar parfumurile. Lumânările în sine sunt, de asemenea, de mare calitate.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Acestea durează mult timp (35-45 de ore) și ard în mod egal și consecvent. Parfumurile umple, de asemenea, casa, indiferent unde sunt. Ca, pot să-mi ardă vremea pulover în biroul meu la etaj, iar mirosul va duce pe sala, pe scări și în camera de zi.

Favoritele mele sunt lumanarile cu trei fiti in borcan, pentru ca au venit, de asemenea, cu un capac surprinzător de benefice, asa ca nu o aruncati departe! În primul rând, ajută la menținerea părului de praf și pisică din lumânări, dar funcționează și ca un stingător. Tot ce faceți este să setați capacul înapoi deasupra lumânărilor în timp ce arde, iar flăcările ies, care este o metodă mai bună decât tehnica Hub-ul a luat o dată când a explodat una dintre lumânări și ceară topită la peste tot locul.

Dacă locuiți cu un băiat, vă rugăm să le arătați acest lucru; În caz contrar, ei pot doar să ajungă folosind forța pulmonară brută, care ar putea duce la spattering de ceară pe toată masa de cafea din camera de zi (vorbesc cu tine, El Hub).

Sweater Vremea este preferatul meu de cele noi Am încercat, dar am terminat, de asemenea, lumânarea coroanei de toamnă de bun venit ($ 22.50), care a petrecut o mulțime de de ultima lună mirosul meu de zi cu mânji de balsam proaspăt, coaja de scorțișoară și sol cuișoare.

A fost mirosit ca niște pomi de Crăciun. Unul bun pentru intrarea spre casă.

De asemenea, la începutul acestei săptămâni am început să ardă marcajul de afine ($ 22.50), cu afinele albe, piersicul suculent și note de zmeură coapte, în bucătăria mea.

Iubesc! Este mult mai tart decât dulce, care îmi place, considerând că nu sunt într-adevăr în lumânări mirositoare dulce.

PUBLICITATE

Cum vă simțiți despre lumanari parfumate? Sunteți un fan al celor de la Bath & Body Works? Nu pot fi singurul dintre noi care este dependent!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.