Imaginea noului SP16 nuanțe de la Laura Mercier Lip Parfait

Iată o privire la noua colecție Laura Mercier Spring 2016, începând cu “Paris după colecția de culori a ochiului de ploaie (o paletă de 55 de dolari). În timp ce multe colecții de primăvară ar distrage mai degrabă de la sezonul de iarnă blues “, Paris după ploaie” imaginând o lume “inspirată de reflectarea luminilor pe străzile pietruite, precum și de dansul culorilor pe acoperișurile de zinc din Paris după ploaie.”

Sună ca ceva din Nicholas Sparks roman, nu?

PUBLICITATE

Combinația este găzduită în plastic gros mat (4 “x 3.75” – mai mică decât mâna mea!)
Acum, ar trebui să menționez că cred că Laura Mercier poate face doar nici un gresit, precum și în timp ce fiecare produs nu este întotdeauna pentru mine, îmi pot imagina de obicei cine ar dori, precum și să le folosească, precum și cum.

Combinația de culoare ochi a fost o surpriză preferată de a mea. Cu patru nuanțe maturi foarte cremoase (câte 0,05 oz), precum și patru vârfuri strălucitoare (0,035 oz, fiecare), este o combinație versatilă cu oferte de opțiuni pentru zi, precum și noapte.

Matte Eyyhadows în Champs Elysee, Saint Germain, excursie Eiffel, Le Marais + Pearl Multi Chrome Topper Formula (L-R) La Madeleine, Arc de Triomphe, Rue de Vivoli, Montmarte
O privire mult mai bună la formula multi-cromată de perle Topper
Telefonul Laura Mercier numește culorile capacului coapte “Multi Chrome Pearl Toppers”, precum și sugerează să le pattindu-le pe capac după lipirea nuanțelor mată de-a lungul liniei de lasare. În swatele de mai sus, a durat două sau trei treceri pentru a dezvolta intensitatea. Cred că acest lucru ar oferi un efect superb de focalizare moale, cu toate acestea, atunci când a trecut printr-o bază de cremă, ei cu adevărat vin la viață!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Swatches deasupra unei baze de crema

Colecția include, de asemenea, două nuanțe noi de la Laura Rip Parfait Clourbalm (câte 25 de dolari) în Rive Gauche, precum și Rive Droite. Sunt cremoase și confortabile pe buzele mele, precum și un pic strălucitor. În textură, îmi amintesc de butoanele de buze Revlon, doar sunt mult mai pigmentate.

Rive Gauche (Front), precum și Rive Droite (Înapoi)
Swatches de Rive Gauche și Rive Droite
Am ales să încerc două priviri diferite cu această paletă: o privire ușoară în mai puțin de cinci minute, precum și apoi un ochi plin de fum cu un ochi infantil felin.

Le Marais amestecat peste ochi, Champs Elysee concentrat pe margini, La Madeleine a dus la centrul capacului. Lipul parfait în rive droite pe buze
Rue de vivoli a bătut pe capacele de pe Laura Mercier Caviar Stick Culoare ochi în cacao, călătoria Eiffel amestecat de-a lungul marginilor exterioare, precum și Le Marais difuzează peste tot. Lipul parfait în Rive Gauche pe buze. A trebuit să folosesc o combinație separată pentru a adăuga un pop de strălucire pe colțul interior
Cu combinația fiind mai mică decât un iPhone 6, sunt un mare fan al acestuia pentru a aduce pe drum. Singurul produs pe care l-am luptat a fost Matte Cream Saint Germain, care a avut o tendință de a întări sub degetele mele, precum și perii.

Buze de strălucire încă după eliminarea rujului
Din cele mai bune rezultate acum, paleta / colecția de culori Eye Eye Eye poate fi cumpărată la Macys (49 $!), Laura Mercier, precum și von Maur.

PUBLICITATE

Din păcate, poate fi deja oferită la Neiman Marcus, precum și Nordstrom.

Ne vedem în următorul,

Anna.